Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Oosterland week uit voor tak

Toegevoegd: 02-11-2014, 11.31 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTERLAND - De verwondingen van de bestuurder van het ongeluk zaterdagavond op de Lage Rampertseweg in Oosterland lijken volgens de politie mee te vallen.

De 39-jarige man kwam uit de richting van Oosterland en reed in de richting van Ouwerkerk, toen hij uitweek voor een tak op het wegdek. Daarbij raakte hij in een slip en botste in de linker berm tegen enkele bomen. De brandweer heeft hem uit zijn benarde positie bevrijd. De ambulancedienst en traumahelikopter kwamen ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Volgens de politie lijken zijn verwondingen mee te vallen. Uit voorzorg is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaarbeschadigde bestelbus is door een bergingsbedrijf geborgen.

Zie ook:
Zwaargewonde bij ernstig ongeluk Oosterland   (01-11-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harmen (2-11-2014 om 13:26)
Als ik de foto's van zn busje zo bekijk dan heeft deze beste man zeer veel geluk gehad dat hij het kan navertellen... sterkte en beterschap.
Cookie-instellingen beheren