Weerbericht:
Komende nacht en zondagochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding autobrand bij oostbuis van Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 10-04-2006, 18.56 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ELLEWOUTSDIJK - De hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt voor een melding van een autobrand bij de Westerscheldetunnel.

Rond tien voor zeven werd gemeld dat voor de oostbuis van de tunnel aan de zijde van Zuid-Beveland een auto in brand stond. Het verkeer rijdt in de oostbuis van Terneuzen naar Ellewoutsdijk. Direct na de eerste melding werd alarm gemaakt voor de blusgroepen van Ovezande en Borssele. Respectievelijk rukten de tankautospuiten 4738 en 4731 onder prioriteit één uit.

Zowel de Officier Van Dienst 4795 (Zuid-Beveland) als de Officier Van Dienst 5695 (Midden-Zeeuws-Vlaanderen) werden ingelicht over de brand. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat de motor van een auto het begeven had. Zodoende was rookontwikkeling ontstaan onder de motorkap.

Nar ongeveer vijfentwintig minuten waren de brandweerlieden weer terug op de post.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750