Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Viertal aangehouden bij drugsactie

Toegevoegd: 02-11-2014, 18.31 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft afgelopen week twee mannen van 35 en 41 jaar uit Goes, een 21-jarige inwoner van Bergen op Zoom en een 18-jarige jongeman uit Heinkenszand aangehouden. Het viertal wordt verdacht van betrokkenheid bij drugsbezit en handel.

De politie kreeg de afgelopen periode klachten van overlast en informatie over een mogelijk dealpand aan de Appelstraat in Goes. De 35-jarige man uit Goes werd aangehouden nadat hij drugs had gekocht in de woning. De aanhouding van de 41-jarige bewoner van het pand en de twee andere mannen volgde korte tijd later op straat. Het tweetal kwam op dat moment enkele grammen cocaïne en heroïne afleveren op het adres.

De drugs zijn in beslag genomen. De klant is na verhoor in vrijheid gesteld. De drie dealers zitten nog vast. Zij zijn voorgeleid aan de rechter commissaris en in bewaring gesteld. In de woning werd geen drugs aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren