Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersruzie mondt uit in mishandeling

Toegevoegd: 03-11-2014, 14.20 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft zondag op het Stationsplein rond 17.00 uur een 28-jarige man uit Kapelle aangehouden. Hij zou een 56-jarige vrouw uit Kloetinge hebben mishandeld.

Aanleiding hiervoor was volgens de verdachte het verkeersgedrag van de vrouw. Daarbij zou een kop-staart botsing zijn ontstaan waarbij de auto van de verdachte licht beschadigd raakte. De man zou de vrouw vervolgens geschopt en bespuugd hebben.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval en verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tyson (4-11-2014 om 12:04)
Je gaat toch geen bejaarden schoppen en bespugen zeker !
R (4-11-2014 om 07:42)
De simpele basis regels worden niet meer gebruikt. Handje uitsteken , de juiste rij richting nemen, eens iemand voor laten. Ik heb zelf ervaren , dat wanneer je beseft dat je echt geen seconde eerder thuis bent en je het wat relaxed gaat rijden je ook veel meer ontspannen thuis komt. En dat die ander zich zo moet misdragen, pff haal je schouders op en ga verder het is de moeite niet om aandacht aan te schenken. En de orde handhaven is ook niet voor ons maar voor de veldwachter.
kees (3-11-2014 om 17:41)
niks meer kunnen verdragen van elkaar in het verkeer, allemaal verschillende mensen, maar schelden en toeteren in het verkeer toont wel je onkunde.
Cookie-instellingen beheren