Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet bij incident op boerderij Oudelande

Toegevoegd: 10-04-2006, 19.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

OUDELANDE - De hulpdiensten zijn vanavond ingezet voor een incident op een boerderij aan de Ovezandseweg in Oudelande.

Rond zeven uur gebeurde er op een boerderij aan de Ovezandseweg, de doorgaande weg tussen Ovezande en Oudelande, een ongeval. Wat er precies is gebeurd is bij ons op dit moment echter nog onbekend.

In eerste instantie werden alleen de ambulances 19101 en 19102 uit Goes met spoed ter plaatse gestuurd. Al snel werd echter ook de tankautospuit 4744 van de vrijwillige brandweerpost Baarland onder prioriteit één ter plaatse gestuurd.

Rond tien over zeven werd de Officier Van Dienst Geneeskundig Noord- en Midden Zeeland opgepiept met de mededeling dat een Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse werd gestuurd. Voor zover bekend is het team echter niet ter plaatse geweest.

Op het terrein van de boerderij was een 10-jarig jongetje bekneld komen te zitten tussen het stuurwiel en het zitje van een tractor. De jongen was met een kleine tractor tegen een berg zand gereden. Hierdoor was de tractor over de kop geslagen en raakte de jongen bekneld. De vader van het jongetje heeft de tractor opgetild en zijn zoontje bevrijdt.

De jongen is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750