Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens opgepakt na woninginbraak

Toegevoegd: 05-11-2014, 13.19 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Afgelopen nacht zijn twee 19-jarige inbrekers uit de gemeente Terneuzen aangehouden nadat zij een woning in de Wilhelminastraat in Axel een ongewenst bezoek hadden gebracht.

Surveillerende agenten zagen kort na de melding een personenauto rijden die uit de richting van de Wilhelminastraat kwam. Nadat de bestuurder in de Pieter Bruegelstraat naar de kant van de weg was gedirigeerd werd een kijkje genomen in de wagen. Al snel vonden de agenten een playstation, een beamer en een portemonnee die afkomstig bleken te zijn uit de woning in de Wilhelminastraat.

De bestuurder en een tweede inzittende werden vervolgens aangehouden op verdenking van de woninginbraak. Beide verdachten zitten vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De gestolen spullen zijn teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (6-11-2014 om 12:21)
Hebben ze die spullen niet nodig voor onderzoek ? Zo gaat dat toch vaak? Idd wel goed werk dat er eens iemand word opgepakt.
wim (6-11-2014 om 07:19)
Prima werk geleverd door agenten zij zijn nog steeds onmisbaar.
Cookie-instellingen beheren