Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepplantage in natuurgebied Rilland

Toegevoegd: 06-11-2014, 11.36 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - In een natuurgebied in Rilland is woensdag een hennepplantage gevonden. Twee personen werden aangehouden.

Twee bijzondere opsporingsambtenaren (BOA) stuitte rond 15.50 uur op een hennepkwekerij met circa 90 hennepplanten in het natuurgebied aan de Markiezaatsweg. Tussen de hennepplanten zagen zij meerdere personen. Toen deze personen de BOA's in de gaten kregen gingen zij er vandoor. Een 55-jarige vrouw kon direct worden aangehouden. Gealarmeerde agenten zette het gebied af en gingen op zoek naar de andere verdachten. Een 35-jarige man die zich in het riet had verstopt werd aangehouden.

Er werd nog verder gezocht naar mogelijk meer verdachten maar die werden niet meer aangetroffen. De verdachten werden overgebracht naar het cellencomplex Torentijd voor verder onderzoek. De hennepkwekerij is geruimd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toos Boos (6-11-2014 om 12:44)
Hollands hoop gekeken zeker......
Cookie-instellingen beheren