Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijontzegging wegens veroorzaken ongeluk

Toegevoegd: 06-11-2014, 20.24 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 23-jarige Terneuzense C. van S. geheel volgens de eis van de officier veroordeeld tot een rijontzegging van vier maanden en een taakstraf van 80 uur.

Van S. was 17 april vorig jaar met haar auto op de Eendragtweg tussen Kloosterzande en Terneuzen tegen een voor haar rijdende fietser gereden. Hoe het gebeurd was wisten noch zij noch het slachtoffer te vertellen. Een flinke ster in de voorruit en een gedeukte motorkap en een zwaar gewonde fietser, die twee maanden in het ziekenhuis moest blijven en nog steeds aan het revalideren is.

Toen twee weken geleden de zaak werd behandeld de zitting zei ze dat ze de fietser wel had gezien en toen ze in haar spiegel keek de fietser op de grond zag liggen. Het stuk daartussen was ze volledig kwijt. Hoewel het haar niet tenlaste was gelegd, nam de rechtbank het haar bijzonder kwalijk dat ze na de aanrijding was doorgereden.

Zie ook:
- 'Oorzaak ongeluk één groot raadsel'


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren