Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis celstraf wegens poging verkrachting

Toegevoegd: 06-11-2014, 20.31 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg wil dat de 28-jarige D. G. uit Sluiskil voor 18 maanden waarvan zes voorwaardelijk achter de tralies verdwijnt. G. wordt er van verdacht op 23 juli geprobeerd te hebben een jonge vrouw uit zijn woonplaats te verkrachten.

De vrouw was in de polder aan het joggen, toen zij plotseling door G. op zijn brommertje werd beetgepakt. In een poging om aan hem te ontkomen viel ze en rolde ze de dijk af. G. pakte haar bij de keel, deed een hand voor haar ogen en randde haar aan. Toen ze uit angst voor verkrachting zei een ernstige ziekte te hebben stopte hij en ging hij weg.

De jonge vrouw - hevig overstuur -werd later door omwonenden opgevangen. Volgens G. was hij slechts per ongeluk tegen haar aangereden en was hij samen met de vrouw komen te vallen. Meer was er niet gebeurd. Uitspraak 20 november.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirgni (7-11-2014 om 10:49)
Als de aanrander nog eens zonder werk komt te zitten, moet hij solliciteren als acteur. Die zuigt verhaaltjes schijnbaar gemakkelijk uit zijn duim. Neem aan dat er vingerafdrukken achtergelaten zijn, toen hij het slachtoffer bij de keel gepakt heeft. Celstraf lijkt me niet te helpen, geef zulke figuren maar een GGZ behandeling.
Cookie-instellingen beheren