Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis gevangenisstraf voor steekpartij

Toegevoegd: 06-11-2014, 20.48 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tegen de 50-jarige Middelburger E. G. is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van 18 maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist voor een poging doodslag. Ook wil de officier van justitie dat G. een schadevergoeding van 1738 euro betaalt.

G. verkeerde al langer in onmin met zijn slachtoffer met als dieptepunt die 30ste juli. G. wilde naar de bank om te pinnen en de twee ontmoetten elkaar bij de Langevielebrug en ruzieden verder bij de kruising Karel Doormanplein en Lange Vieleweg.  Het slachtoffer deelde een klap uit en liep vervolgens hard tegen G. aan. Die pakte een mes en stak er zijn slachtoffer mee in de zij. G. belde 112.

G. kon direct worden aangehouden. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld door een ambulanceteam en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Uitspraak 20 november.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-11-2014 om 06:47)
Toch een duur weerzien van G wat zijn slachtoffer betreft kost hem 1738 euro en zijn gevangenis straf maar toch 112 bellen voor zijn slachtoffer die hij ontmoette bij de pinautomaat .
Ik ben ook een dader (6-11-2014 om 22:40)
Ik weet ook niet wat ik zou doen als een figuur waar ik al ruzie mee had me de hele straat lang volgt om ruzie te maken en me dan slaat en tegen me aan gaat lopen en zo. Maar als ik het goed volg, is dus diegene die het laatst slaat of letsel toebrengt de dader en diegene die begint met slaan is het slachtoffer ? Ik dacht altijd dat wie fysiek begon de dader was en wie er de confrontatie wint of verliest daar niet aan uitmaakte, maar dat zal wel weer niet wezen in dat vreemde nederland. Dat de dader dan maar aangepakt wordt omdat hij zich niet gewoon weerloos liet slaan en duwen.
Cookie-instellingen beheren