Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Mogelijk stankoverlast door brand Gent (B)

Toegevoegd: 07-11-2014, 15.26 uur - Update: 07-11-2014, 15.41 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn vanmiddag meldingen binnengekomen van stankoverlast. Dit komt waarschijnlijk door een grote brand in Gent (B).

De brand bij een bedrijf in de Gentse haven brak rond 13.30 uur uit in een grote stapel afval van 3000 ton. De brand zou ook overgeslagen zijn naar een naastgelegen loods. Mensen in Terneuzen en omstreken kunnen hierdoor last hebben van stankoverlast.

Volgens een woordvoerster van de Veiligheidsregio Zeeland voert de brandweer op dit moment controles uit langs de grens met België om te kijken of er mogelijk schadelijke stoffen zijn vrij gekomen bij de brand in Gent. Vooralsnog is daar nu geen sprake van.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren