Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kledingdieven opgepakt in Goes

Toegevoegd: 08-11-2014, 13.31 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Dankzij een aantal alerte getuigen hebben agenten vrijdag in Goes drie winkeldieven aan kunnen houden. De mannen hadden kleding en schoenen bij zich afkomstig uit verschillende winkels.

Rond 13.05 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de Kolverniershof drie mannen met tassen kleding liepen en zich verdacht gedroegen. Toen de politie ter plaatste kwam had het drietal zich opgesplitst. Aan de Koepoort zijn een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 29-jarige man uit Oude Pekela aangehouden. Ze hadden een geprepareerde tas met daarin meerdere kledingstukken voorzien van een beveiligingslabel bij zich.

Op de Ossenhoofdstraat is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. De man had een tas met vermoedelijk gestolen schoenen bij zich. Het drietal is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-11-2014 om 18:51)
Waar gaat de wereld naartoe??
Cookie-instellingen beheren