Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen bij politiecontroles op Walcheren

Toegevoegd: 09-11-2014, 14.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tijdens verkeers- en alcoholcontroles op Walcheren heeft de politie zaterdagavond en -nacht in totaal 22 automobilisten betrapt op overtredingen.

Een van hen werd in Domburg betrapt met een broodmes naast hem in de auto. Dat mes is in beslag genomen en de automobilist heeft een proces-verbaal mee naar huis gekregen. Dat geldt ook voor een bestuurder die betrapt is op het rijden in een onverzekerde auto. Tijdens de controle in Domburg zijn ook vier automobilisten betrapt die te veel hadden gedronken.

Bij een controle op de Sloeweg in Vlissingen liep ook een drankrijder tegen de lamp. Verder werden op de Veerseweg in Middelburg vijftien automobilisten betrapt op te hard rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaap (12-11-2014 om 17:12)
Nou lekker dan als je kind op stap gaat en een gek tegenkomt met een broodmes. En dan die drankrijders.... opsluiten. Goede actie van de politie. Ga zo door.
peter (9-11-2014 om 18:52)
ze hebben gewoon een nieuwe manier om de mensen uit te kleden,dat geld gaat ook naar de schatkist,kunnen ze weer een beetje mensen over de grens laten komen.
Cookie-instellingen beheren