Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brommer in brand gestoken bij station Oost-Souburg

Toegevoegd: 11-04-2006, 02.02 uur
Door: Roland de Jong & Richard Labeur [HVZeeland.nl]

OOST-SOUBURG - In de nacht van zondag op maandag is op het station in Oost-Souburg een brommer in brand gestoken.

De brommer stond geparkeerd in het fietsenrek van het station. Volgens getuigen en tevens ook de melders van de brand is er een jongen op een BMX-fietsje hard weggereden bij de brandende brommer. Vervolgens hebben de getuigen 112 gebeld en is de brandweerpost Oost-Souburg uitgerukt met tankautospuit 4538.

De brandweer heeft de brand met één straal hoge druk geblust. Overigens waren ook de Officier Van Dienst 4595 en de politie waren ter plaatse. De brommer moet als verloren worden beschouwd, het fietsenrek liep geen schade op.

Omdat er de laatste tijd in Oost-Souburg meerdere buitenbrandjes zijn als gevolg van brandstichting, verzoekt de politie bij het melden van een brand ook goed op te letten op mogelijke daders. De politie raadt aan altijd goed te letten op eventuele daderkenmerken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750