Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweetal op gestolen bromfiets aangehouden

Toegevoegd: 10-11-2014, 12.46 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Zondagmiddag troffen agenten op de Heileweg bij Sluis twee jongemannen aan op, naar later bleek, een in België gestolen bromfiets.

Rond 15.30 uur zagen agenten een bromfiets rijden met daarop een bestuurder en een passagier. Ze wilden de bromfiets controleren, maar de bestuurder reed hierop door. De agenten blokkeerden verderop de weg, waarop ze ten val kwamen. Ze raakten niet gewond en konden gecontroleerd worden. De bestuurder, een 19-jarige jongeman uit Brugge, kreeg meerdere bekeuringen omdat hij zich niet kon legitimeren, zonder rijbewijs reed en het stopteken negeerde. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Oostburg gebracht. De passagier, een 16-jarige jongen uit Brugge had geen overtreding gemaakt en mocht zijn weg vervolgen.

Op het politiebureau bleek dat de bromfiets op 3 november in België was gestolen. Onder het zadel werd een zak met vijftig gram hennep gevonden. De bestuurder is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en daar ingesloten. Rond 20.10 uur verscheen de 16-jarige passagier op het politiebureau. Hij werd voor verder onderzoek naar de gestolen bromfiets en de hennep alsnog aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-11-2014 om 19:22)
Twee jongemannen aangehouden met gestolen bromfiets van uit België door controle van politie onder zadel verborgen 50 gram hennep gevonden beide gasten aangehouden uitstekend werk van politie prima gedaan.
Cookie-instellingen beheren