Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief prikt bedrijfsleider in oog

Toegevoegd: 13-11-2014, 14.51 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 42-jarige man uit Vlissingen is woensdagmiddag in Vlissingen aangehouden omdat hij spullen in een winkel had gestolen. Hij mishandelde bij zijn aanhouding een winkelmedewerker.

De man werd rond 14.30 uur in een winkel aan de Aagje Dekenstraat betrapt op winkeldiefstal. De bedrijfsleider zag dat de man verschillende goederen onder zijn jas stopte en niet afrekende. Hij hield de man aan en pakte hem bij de schouder. De winkeldief verzette zich en prikte daarbij met zijn vinger in het oog van de winkelmedewerker. Hij moest voor behandeling naar de huisartsenpost.

Meerdere omstanders hebben geholpen om de verdachte onder controle te houden tot de politie erbij kwam. Agenten hebben de man overgebracht naar een politiecel voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (16-11-2014 om 17:41)
Eusebio wat een idiote opmerking slaat echt nergens op. Goed gedaan omstanders nog harder aanpakken zulk tuig!
Eusebio (15-11-2014 om 12:22)
Als ik winkeldief was zou ik proberen de omstanders vrijheidsberoving ten laste te leggen ! Dit vasthouden lijkt tot nergens op .
Cerebrus (14-11-2014 om 11:34)
Dat zal wel weer een aai over de bol worden, en hooguit een taakstrafje van 3 uur. De bedrijfsleider mag blij zijn dat hij niet wordt aangeklaagd voor het aanvallen van de vinger van de dief met zijn oog.
Franky (14-11-2014 om 02:06)
@ Piet, Misschien zeg je dit uit frustratie, als dat zo is kan ik me daar best wel wat bij voorstellen, maar... Dit legt alles behalve zoden aan de dijk, er word nu al jaarlijks ruim een miljard omzet verlies gedraaid bij de ondernemers vanwege diefstal. Is het de zoveelste keer, uiteindelijk kom je in aanmerking voor een ISD maatregel, uiteindelijk...... Dan zit je 1.5 tot 2 jaar vast, de straffen daar voor niet mee gerekend. Daarnaast is het volgens mij ook mogelijk om je als winkelketen / ondernemer je civiel aansprakelijk te laten stellen buitenom het strafrechtelijke verhaal. Super AH eist(e) civiel 150 euro bij winkeldiefstal, dit staat ook op een bord bij binnenkomst. Soort onkosten vergoeding.
John (13-11-2014 om 19:06)
Wordt tijd dat we dit soort tuig gaan laten opdraaien voor de kosten .lange straffen helpt niet zeggen ze . Schoffelen in de tuintjes nog minder.onder dwang laten werken tot de kosten terug betaald zijn..
piet (13-11-2014 om 17:28)
Voor een blik bonen of een pak Mars moet je mensen niet meer tegenhouden. De Nederlandse rechtspraak boeit het al sowieso niet en je zit zelf gewond thuis. De politie bellen en verder niks.
Cookie-instellingen beheren