Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Voorwaardelijke straf veroorzaker ongeval

Toegevoegd: 13-11-2014, 20.58 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 30-jarige J. S. uit 's Gravenpolder, die eind september vorig jaar in Goes expres enkele malen achterop een voor hem rijdende personenwagen botste is donderdag in Middelburg veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar. Er was een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf geëist.

S. had die dag haast en een voor hem rijdende auto reed in zijn optiek met een slakkengangetje. Om de bestuurster tot enige spoed te manen reed hij achterop tegen de auto aan. Toen dat ook niet hielp ging hij rechts van de auto door de berm, waarbij hij de voor hem rijdende auto raakte. De vrouw raakte gewond en  S. reed door zonder zich om de vrouw te bekommeren. Later die dag kon S. door de pol;itie worden aangehouden. Zijn rijbewijs is door het CBR ongeldig verklaard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel3 (17-11-2014 om 20:26)
Wat een actie. Kan het me zo afentoe wel voor stellen dat je ertoe in staat bent. Maar dan bestaat er ook nog zoiets als zelfbeheersing! Afijn er rijden wat mafkezen rond!
Kees (14-11-2014 om 22:35)
Niemand die het opvalt dat de straf 6x zo hoog is als de eis? Helaas stappen zulke idioten ook zonder rijbewijs in een auto.
belachelijk (14-11-2014 om 11:33)
Natuurlijk weer coulance voor de verkeersaso. Die mag weer gewoon naar huis. Alle kosten ? voor een ander. Oei oei wat zijn we toch streng en waar komt toch dat idee vandaan dat de mensen niet meer in de rechtstaat geloven ? We kunnen wachten op een volgend bericht, "bestuurder rijd zonder rijbewijs".
Cor (14-11-2014 om 09:04)
Nooit meer een rijbewijs geven!! Zulke figuren zijn een gevaar voor de samenleving. Dit zal vast niet de eerste keer zijn dat hij zo opgefokt reageert, lekker laten lopen in de frisse buitenlucht.
Cerebrus (14-11-2014 om 06:35)
En voor zulke capriolen krijg je "voorwaardelijk". Wat moet je wel niet doen om in dit land echt gestraft te worden? Ohja, natuurlijk! Gewoon je boetes niet betalen! Dan smijten ze je wel het gevang in!
anuska (14-11-2014 om 06:33)
Wat n straf zeg, een voorwaardelijke straf, dit betekend als hij nog een keer hetzelfde doet binnen die tijd, en dat kan dus niet wat het cbr heeft (gelukkig) deze idioot zijn rijbewijs ongeldig verklaard, dus hij kan dit niet meer doen, ze hadden hem een taakstraf moeten geven door te werken in een instelling met comapatienten of verminkte verkeersslachtoffers , wat nou je hebt haast, dan ben je dus te laat vertrokken of opgestaan. THANX CBR dat jullie deze idioot van de weg houden, want de rechter doet het dus niet.
Cookie-instellingen beheren