Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangehouden voor vernielingen

Toegevoegd: 16-11-2014, 12.16 uur - Update: 17-11-2014, 12.42 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen nacht is een 19-jarige jongen uit Goes aangehouden. Hij zou, samen met nog drie jongens, ruiten hebben ingegooid van een leegstaand gebouw aan de Van Dusseldorpstraat in Goes.

Een beveiliger wordt omstreeks 02.00 uur op de Vogelzangseweg aangesproken door een voorbijganger die meldt dat hij gezien heeft dat vier jongens ruiten hebben ingegooid van het oude Goese Lyceum. Ondanks een korte achtervolging door de beveiliger lukt het op dat moment niet om de jongens staande te houden. Eén verdachte wordt daarna op de Oranjeweg door inmiddels gealarmeerde agenten in de kraag gevat en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De drie andere jongens zijn nog niet gevonden.

De politie is met name op zoek naar de man die omstreeks 02.00 uur op de Vogelzangseweg zijn hond uitliet en de beveiliger op de hoogte bracht van de vernielingen. Maar ook anderen die rond dat tijdstip iets gehoord of gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (17-11-2014 om 20:32)
@ M vd Walle, Tot dat het uw voorruit is, dan hoop ik dat men geen tijd voor u heeft.
m van de walle (16-11-2014 om 18:39)
Hebben al deze beveiligingsbedrijven of politie agenten nu echt niets beters te doen?? BV koperdieven, Drugshandelaren of mensensmokkelaars?
Cookie-instellingen beheren