Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties wegens uitgaansgeweld Middelburg

Toegevoegd: 16-11-2014, 12.34 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Afgelopen nacht zijn op de Vlasmarkt in Middelburg drie mannen aangehouden voor tegenwerking en belediging van agenten.

Drie mannen bemoeiden zich met een gesprek van agenten op straat met een aantal personen over geweld dat eerder die avond had plaatsgevonden. Ondanks enkele waarschuwingen en een vordering om afstand te houden bleven de mannen zich hinderlijk gedragen. Toen één van hen de agenten beledigingen toeriep was de maat vol en werd hij aangehouden. Dit ontaarde vervolgens in een flinke worsteling met de drie verdachten. Uiteindelijk konden zij, met behulp van een portier van een horecagelegenheid, geboeid worden afgevoerd.

Het gaat om twee mannen van 29 - en 26 jaar uit Vlissingen en een 19-jarige man uit Middelburg. Allen zijn in verzekering gesteld en zitten nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Bij één van hen is na fouillering 2 gram amfetamine aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (16-11-2014 om 18:50)
Gewoon 3 weken daar laten zitten misschien dat ze zich dan een volgende keer wel bedenken voordat ze weer problemen maken.
Michel van de Walle (16-11-2014 om 18:45)
Geen taakstraffen meer maar flinke geld boetes!!!
Cookie-instellingen beheren