Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Agressieve winkeldief op de vlucht

Toegevoegd: 17-11-2014, 15.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Agenten hebben vandaag op de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen een agressieve winkeldief aangehouden. Tijdens zijn arrestatie verzette de 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen zich.

Kort voor zijn arrestatie rond 09.45 uur had de verdachte in een supermarkt aan de Schuttershofweg een blik bier gestolen. Toen winkelpersoneel de man wilden aanhouden ontstond er een worsteling. De man gaf vervolgens het blik bier terug, verliet de winkel en ging er op de fiets vandoor.

Agenten konden de verdachte op straat aanhouden. De man verzette zich daarbij waardoor hij door de dienders tegen de grond moest worden gewerkt. De winkeldief is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacks (19-11-2014 om 13:28)
@Burger, is dit grappig bedoelt of zo??? Natuurlijk is het diefstal, dus gewoon hard aanpakken.
hans (19-11-2014 om 12:29)
je moet ze allemaal aanpakken ook de mensen die honderden euro,s stelen of erger nog duizenden euro,s verduisteren het doet mij pijn dat ze voor een blik bier iemand zo hard aanpakken maar iemand die mensen besteelt van geld dus niet word aangepakt mvg
Burger2 (19-11-2014 om 09:45)
Nee je moet ze allemaal maar laten lopen, wel of niet teruggeven maakt niet uit. Aanpakken zulke mensen!
piet (18-11-2014 om 21:13)
Beste Burger, Er staat toch echt dat de DIEF het gestolen had en na een worsteling pas het blik teruggaf. Volgens jouw redenatie mag je stelen, zolang je het maar teruggeeft als je betrapt wordt.. Zodra je zonder betalen de kassa voorbij loopt is het diefstal. Ongeacht de verdere afloop. Goed dat de agenten hem goed naar de grond hebben gewerkt. Types die agressief worden vanwege hun verslaving kunnen een groot gevaar voor de samenleving zijn.
Burger (18-11-2014 om 00:28)
Voor 1 blik bier wat hij zelfs al had teruggegeven????? Dan is er toch geen sprake meer van diefstal.
Cookie-instellingen beheren