Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto zwaar beschadigd door explosief

Toegevoegd: 19-11-2014, 09.31 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Woensdagmorgen is in de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee een personenauto zwaar beschadigd. Vijf andere auto's werden hierdoor met verf besmeurd.

Het incident gebeurde rond 06.00 uur. Een bewoner hoorde een harde knal. De personenauto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd, vermoedelijk door een explosief. Door de knal zaten diverse auto's, die in de onmiddellijke omgeving stonden, onder de verf.

De politie stelt een onderzoek naar deze vernieling in. Zo worden aangiften opgenomen, wordt een buurtonderzoek gehouden en is een sporenonderzoek uitgevoerd. Mensen die meer weten over dit incident kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan dit op  0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ik zeg nog zo, geen bommetje ! (19-11-2014 om 14:23)
Was het een verfbom ?
Cookie-instellingen beheren