Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie op zoek naar inbrekers

Toegevoegd: 21-11-2014, 11.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - Agenten waren donderdagmiddag en -avond op de Rijksweg N61 nadrukkelijk op zoek naar criminelen. De controle werd gehouden van 16.00 tot 21.30 uur in de buurt van het tankstation.

Door de politie zijn 85 voertuigen aan een nader onderzoek onderworpen. De actie was vooral gericht op de bestrijding van woninginbraken. Daarom werden voor lichte verkeersovertredingen geen bekeuringen uitgedeeld, maar bij constatering alleen gewaarschuwd. Door alle bestuurders werd medewerking verleend om in het voertuig een onderzoek in te stellen, hierbij werden geen bijzonderheden geconstateerd.

De politie zal tijdens de donkere dagen regelmatig controles uitvoeren om een vuist te maken tegen de woninginbraken. Er worden dan zoveel mogelijk bestuurders gecontroleerd, met als doel om daders op te sporen en woninginbraken te voorkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (22-11-2014 om 12:43)
Hey Marleen, ben je gefrustreerd. Zeker niet aan de regels gehouden en ervoor gestraft, mensen zoals jij geven altijd anderen de schuld.. bah!! Lezen kun je ook niet, staat toch duidelijk dat ze geen boetes uit hebben gedeeld!!
Piet (21-11-2014 om 16:36)
Ik denk juist door meer politie in het verkeer (controles) dat dit criminelen afschrikt. Misschien moeten ook de sluipwegen en polderwegen meegepakt worden.
cq (21-11-2014 om 15:02)
Ik dacht dat woning inbraken verminderd waren, zou het niet beter zijn in risico gebieden meer inzet van politie zekere in west zeeuws vlaanderen. Want het lijkt er op dat dit en broeinest wordt van criminaliteit.
fred (21-11-2014 om 13:57)
kunnen ze net zo goed voor elk huis een agent neer zetten, wat doen ze dan met een busje van een aannemer , constructie werker, loodgieter enz? tijdverspilling en irritant voor de normale weggebruiker
marleen (21-11-2014 om 13:10)
gaan ze nu op die toer verder niks hoor is gewoon voor boetes te innen he meer niet het intreseert hun niks of er bij je ingebroken word of niet zo zijn die ui wel maar en boete innne krijgen ze kerstpakket van de baas baan zonder ambitie werk je bij de poltie
Cookie-instellingen beheren