Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verder onderzoek in zaak aanranding

Toegevoegd: 21-11-2014, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 28-jarige D. G. uit Sluiskil tegen wie 18 maanden waarvan zes voorwaardelijk was geëist moet nog even op zijn vonnis wachten. G. wordt er van verdacht op 23 juli geprobeerd te hebben een jonge vrouw uit zijn woonplaats te verkrachten.

De vrouw was in de polder aan het joggen, toen zij plotseling door G. op zijn brommertje werd beetgepakt. In een poging om aan hem te ontkomen viel ze en rolde ze de dijk af. G. pakte haar bij de keel, deed een hand voor haar ogen en randde haar aan. Toen ze uit angst voor verkrachting zei een ernstige ziekte te hebben stopte hij en ging hij weg. Aldus de lezing van de vrouw.

De jonge vrouw - hevig overstuur - werd later door omwonenden opgevangen. Volgens G. was hij slechts per ongeluk tegen haar aangereden en was hij samen met de vrouw komen te vallen. Meer was er niet gebeurd. De rechtbank wil nu eerst laten onderzoeken of het mogelijk is dat G. haar ontuchtig heeft betast zonder dat er DNA-sporen van hem zijn aangetroffen.

Wanneer de zaak verder wordt behandeld is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren