Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie jaar cel voor poging doodslag

Toegevoegd: 21-11-2014, 11.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 22-jarige R. P. uit Wormerveer tegen wie vijf jaar cel was geëist voor twee pogingen doodslag is donderdag veroordeeld tot drie jaar cel. De rechtbank achtte slechts bewezen dat hij zich schuldig had gemaakt aan een poging toebrengen zwaar lichamelijk letsel met voorbedachte rade. De schadeclaim van om en nabij de 15.000 euro werd afgewezen.

Op 7 augustus vorig jaar kreeg P. in Goes ruzie met twee jongens en stak hen met een mes. Een van hen belandde in het ziekenhuis en de tweede kwam er met een gat in zijn shirt vanaf. De aanleiding tot de steekpartij werd niet geheel duidelijk.

Eerder had P. van de twee een pak slaag gekregen en nam later wraak door naar huis te gaan en een mes te halen. Toen hij de twee weer tegen kwam sloeg hij toe.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren