Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger in de cel voor steekpartij

Toegevoegd: 21-11-2014, 11.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 50-jarige Middelburger E. G. is donderdag door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven maanden omdat hij zijn buurman - waarmee hij heel slecht door één deur kon - met een mes heeft gestoken. Ook kreeg hij een boete van 170 euro opgelegd omdat hij een mes bij zich droeg.

Op 30 juli wilde G. naar de bank om te pinnen en de twee ontmoetten elkaar bij de Langevielebrug en ruzieden verder bij de kruising Karel Doormanplein en Langevieleweg. Het slachtoffer deelde een klap uit en liep vervolgens hard tegen G. aan. Die pakte een mes en stak er zijn slachtoffer mee in de zij. G. belde zelf 112 G. kon direct worden aangehouden.

Het slachtoffer werd ter plekke behandeld door een ambulanceteam en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Tegen G. was een gevangenisstraf van 18 maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist voor een poging doodslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oh (23-11-2014 om 02:35)
Zo te horen is het 'slachtoffer' de agressor die ter plekke uitgeschakeld werd. Als jij agressief gedrag toont en je offensief opstelt en daarop handelt kan je een reactie op je handelen verwachten. Ik had ook gereageerd op contact c.q fysiek geweld.
marieke (22-11-2014 om 13:06)
ik praat het niet goed als mensen een mes trekken levens gevaarlijk maar je moet je zelf hellemaal laten uit schelden en in elkaar laten slaan want als je wat terug doet dan word jij gestraft allemaal een beetje raar hoor
angie (21-11-2014 om 12:46)
Krijgt het slachtoffer ook nog een straf opgelegd, hij begon immers met lichamelijk geweld door het uitdelen van een mep en daarna hard tegen G. aan te lopen?
Cookie-instellingen beheren