Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Twee wielrenners gewond bij ongeluk Borssele

Toegevoegd: 21-11-2014, 15.16 uur - Update: 22-11-2014, 16.06 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Vrijdagmiddag zijn op de kruising van de Monsterweg met de Kaaiweg in Borssele twee wielrenners gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. De twee fietsers, een man (62) uit Nieuw- en Sint Joosland en een man (34) uit Lisse, werden door een bestelauto aangereden. De wielrenners kwamen hierbij in een naastgelegen sloot terecht.

De slachtoffers zijn met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Diverse getuigen zijn gehoord. Vermoedelijk is de bestelauto de Monsterweg overgestoken en heeft hierbij de fietsers - die op het fietspad van de Monsterweg reden - niet gezien, terwijl zij voorrang hadden.

De 26-jarige bestuurder van de bestelauto woont in Heinkenszand. Van hem is een verklaring opgenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (22-11-2014 om 10:05)
Wielrenners? Was er een afgezet parcours?? Dit zijn volgens mij nog altijd gewone fietsers! Lees je zo vaak wielrenners, dat denken ze... Sterkte/beterschap voor alle betrokkenen!!!
busjerijder (22-11-2014 om 09:02)
Het zijn weer wielrenners geen centimeter opzij gaan nou veel sterkte voor de bestuurder van het busje deze zal ook weer wel genoeg ellende hebben hierdoor.
pieter (22-11-2014 om 07:31)
Oei oei, zullen we niet eerst beide partijen sterkte wensen en even voorzichtig zijn met oordelen?
wielrenners (21-11-2014 om 22:57)
Het zal een schuld van beiden zijn. ik weet zelf hoe wielrenners tekeer gaan, fietsen op de weg waar alleen auto's mogen rijden, nemen overal voorrang, fietsen door rood licht en als je dan optrekt en je ziet er toevallig een door rood fietsen schrik je jezelf het apenlazerus. als je dan toetert krijg je een middelvinger. alsnog veel beterschap voor deze 2 wielrenners, is niemand gegund, maar houd aub rekening met elkaar. houd je aan de verkeersregels zoals ieder ander dat moet en voel jezelf niet meerderwaardig dan een ander.
berta (21-11-2014 om 22:49)
Beterschap voor de fietsers, sterkte voor alle betrokkenen. Bedrijfsterrein, kruising, fietspad... tja, je kan ook zeggen @marja, dat t busje fout was. Automobilisten zijn toch altijd schuldig? Ik zou zeggen, laat de oorzaak onderzocht worden Door de politie, daar is een team voor, in plaats van speculeren.
tinus (21-11-2014 om 20:07)
hoezo nu weer schuld van de automobilist? Het zou de eerste wielrenner zijn die niet in de weg reed
Cookie-instellingen beheren