Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee wielrenners gewond bij ongeluk Borssele

Toegevoegd: 21-11-2014, 15.16 uur - Update: 22-11-2014, 16.06 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - Vrijdagmiddag zijn op de kruising van de Monsterweg met de Kaaiweg in Borssele twee wielrenners gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur. De twee fietsers, een man (62) uit Nieuw- en Sint Joosland en een man (34) uit Lisse, werden door een bestelauto aangereden. De wielrenners kwamen hierbij in een naastgelegen sloot terecht.

De slachtoffers zijn met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Diverse getuigen zijn gehoord. Vermoedelijk is de bestelauto de Monsterweg overgestoken en heeft hierbij de fietsers - die op het fietspad van de Monsterweg reden - niet gezien, terwijl zij voorrang hadden.

De 26-jarige bestuurder van de bestelauto woont in Heinkenszand. Van hem is een verklaring opgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (21-11-2014 om 19:15)
Veel sterkte aan de twee wielrenners. De een fiets flink beschadigd. Volgens mij en zwaar klap gehad de twee jongens.
jan (21-11-2014 om 18:32)
Als ik die sporen zo zie is dat niet zomaar inhalen geweest... Eerder de Monsterweg oversteken en links afslaan voor een busje dat rechtdoor reed en wou inhalen.
marja (21-11-2014 om 16:43)
allereerst beterschap voor de mannen en sterkte....moet een flinke klap geweest zijn zo te zien en dat ze beslist niet schuldig geweest zijn denk ik..... als je door een passerend busje word aangereden want die zal niet zachtjes gereden hebben want als het om wielrenners gaat worden die altijd meestal gelijk beschuldigd door mensen dat ze verkeerd rijgedrag vertonen en de schuld krijgen ....
Cookie-instellingen beheren