Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beroving Griffioen Middelburg

Toegevoegd: 23-11-2014, 16.26 uur - Update: 24-11-2014, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Griffioen is zondag aan het einde van de middag een straatroof gepleegd. Dat meldt de politie.

Rond 16.00 uur werd een 70-jarige vrouw uit Middelburg van haar tas beroofd in de Populierenlaan. De vrouw kwam vanaf de Elzenlaan en liep tussen de Beukenlaan en de Abelenlaan. Plotseling hoorde ze iemand achter haar rennen. Toen deze persoon de vrouw passeerde, werd haar tas uit haar handen getrokken. De onbekende jongeman rende weg in de richting van het Park de Griffioen.

De dader is volgens de politie een getinte man. Hij droeg een zwarte jas en een grijze broek. Hij had opgeschoren haar. De man is weggevlucht richting het Park de Griffioen. Mensen met tips mogen 112 bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren