Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tienduizenden euro's sieraden gestolen

Toegevoegd: 23-11-2014, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdag zijn in Hulst, Middelburg, Scharendijke en Zierikzee vier woningen opengebroken. Vooral in Middelburg werd veel buitgemaakt. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

In Middelburg werd 
zaterdagavond een woninginbraak ontdekt in een vrijstaande woning aan de rand van het centrum. Er werd een raam opengebroken. De dader(s) doorzochten de hele woning. In de woning troffen ze een grote hoeveelheid sieraden aan, die buit werd gemaakt. De waarde van de sieraden bedraagt vele tienduizenden euro's.

Zaterdagavond werd in een woning aan de Elkezeeseweg in Scharendijke ingebroken. De bewoners waren op vakantie, de inbraak werd door een kennis ontdekt. De dader(s) hebben een raam van de woning vernield. Omdat de bewoners op vakantie zijn, is nog niet bekend of en wat er is weggenomen.

Eveneens zaterdagavond ontdekte een bewoner van een huis aan de Kleine Bagijnestraat in Hulst bij thuiskomst dat een deur was opengebroken. De buit waren een klein bedrag aan contant geld en enkele tassen met boodschappen.

Diezelfde avond werd er ingebroken in een woning aan de Roggeplaat in Zierikzee. De dader(s) hadden een deur opengebroken. De buit bestond uit computerapparatuur en een kluis met geld.

De politie stelt een onderzoek in naar deze inbraken. In de woningen is zondag door forensische onderzoekers naar sporen gezocht. Waar mogelijk wordt een buurtonderzoek ingesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (23-11-2014 om 21:08)
Leuk he overal oosteuropeanen en werklozen omdat onze economie naar de &^%$ gaat en maar klagen over inbraken..Onze regering en Europa wil dit allemaal zo en problemen en geldzorgen dan gaan mensen domme dingen doen en soms loont het zoals nu ! Als mensen happy zijn en baan hebben en geld om alle rekeningen te betalen is er niks aan hand..Dit word meer en meer gewoonte, hoe erg ook !
Cookie-instellingen beheren