Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger opgepakt voor diefstal

Toegevoegd: 23-11-2014, 17.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zaterdagavond is in een woning aan de Duunmede in Middelburg een man aangehouden omdat hij donderdag op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen een bromfiets had gestolen.

Een ondernemer aan de Nieuwe Rijksweg ontdekte dat donderdag rond 17.45 uur zijn bromfiets werd gestolen, die in de buurt van zijn horecabedrijf stond. De man deed hiervan zaterdagavond aangifte. Uit politie=onderzoek bleek dat de diefstal was gepleegd door een 31-jarige man uit Middelburg.

Agenten gingen zaterdagavond naar de woning van de man aan de Duunmede. In een schuur stond de gestolen bromfiets. Ook stond er nog een fiets, die mogelijk van diefstal afkomstig was. Beide voertuigen werden in beslag genomen.

De Middelburger werd om 20.45 uur aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, waar hij werd ingesloten. Zondag is de dief gehoord en kreeg te horen dat hij langer moet blijven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren