Traumahelikopter ingezet bij aanrijding Kruiningen

Toegevoegd: 12-04-2006, 09.07 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KRUININGEN - Voor een aanrijding in Kruiningen is vanochtend de hulp van een traumahelikopter ingeroepen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van restaurant de Zeeuwse Paerel.

Rond tien over acht werd op de kruising van de Burgemeester Ellenbaasstraat met de Oude Rijksweg een 21-jarige vrouw geschept door een auto. De vrouw probeerde met haar fiets over te steken maar gaf geen voorrang aan een 23-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De vrouw raakte door de botsing zwaargewond. In eerste instantie werden alleen de ambulances 1903 en 1904 van de ambu-lancepost Goes ingezet, maar even later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De vrouw had verwondingen aan haar hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750