Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Naakte man in achtertuin Zierikzee

Toegevoegd: 24-11-2014, 10.47 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - In de achtertuin van een woning aan de Lange Nobelstraat in Zierikzee is in de nacht van zondag op maandag rond 03.15 uur een 30-jarige man uit Zierikzee aangehouden. De man had geen kleding aan, was vermoedelijk onder invloed van alcohol en lichtgewond. Hij had bovendien de ruit van een achterdeur van het pand vernield.

De politie werd kort na 03.00 uur door de bewoonster van het pand gealarmeerd. Er zou een naakte man in haar achtertuin lopen. Agenten troffen de man in zwaar beschonken toestand aan. Hij had bovendien een snijwond in zijn gezicht. Zijn kleding vonden de dienders op een nabijgelegen parkeerterrein.

De man is gearresteerd en na behandeling van een arts ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (24-11-2014 om 21:39)
Daar ben je lekker mee, een naakte malloot in je tuin! Gelukkig had de politie hem al snel te pakken! Goed gewerkt!
Cookie-instellingen beheren