Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft wietkwekerij aan in Middelburg

Toegevoegd: 25-11-2014, 12.40 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft maandagmorgen in een woning aan de Poortershove in Middelburg een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoner werd aangehouden.

De plantage bestond uit ruim 100 hennepplanten. In overleg met de Officier van Justitie heeft de politie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.

Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt, waarvan het elektriciteitsbedrijf Delta aangifte zal doen. De verhuurder is in kennis gesteld en hebben al met de aangehouden man gesproken. Er is besloten dat de man uit zijn woning wordt gezet.

De aangehouden man is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht, waar hij is ingesloten. Maandagmiddag kreeg hij te horen dat hij lang vast blijft zitten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yoeri (26-11-2014 om 14:46)
Overal kwekerijen opgerold maar de meeste zijn intact word er alleen maar in bepaalde plaatsen gekeken ??? Onze kinderen worden verpest en kunnen niets doen dan toezien.
Cookie-instellingen beheren