Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vernield door zwaar vuurwerk

Toegevoegd: 25-11-2014, 14.41 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Dinsdagmorgen is in de Slabberswerf in Zierikzee een personenauto vernield, vermoedelijk door een zwaar stuk vuurwerk.

Het incident gebeurde rond 04.30 uur. Een omwonende hoorde een harde knal. De man zag dat een auto, die voor zijn woning stond, deels in brand stond. Hij bluste de brand en probeerde om de eigenaar te informeren. Omdat dit niet lukte, heeft hij hem later gewaarschuwd. De auto raakte aan de voorzijde beschadigd. De eigenaar heeft de politie gebeld en aangifte gedaan. Er waren geen andere auto vernield.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze brandstichting in. Zo is er een buurtonderzoek gehouden en is een sporenonderzoek uitgevoerd. De politie onderzoekt of dit feit verband houdt met de brandstichting, die op 19 november jl. in de Nieuwe Bogerdstraat plaatsvond. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Anoniem kan dit op telefoonnummer 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
d (27-11-2014 om 17:06)
Dit Is gedaan door een heel laf persoon eerst diesel diefstal en nu al de tweede auto op zijn naam die hij laat ontploffen
t is wat (25-11-2014 om 16:34)
Nú alweer!! Hopelijk wordt de dader snel gepakt, kan ie tot 2 januari de cel in... Het is nog niet eens december, laat staan 31 december!! Bah!
Jan (25-11-2014 om 16:32)
krijgt de dader - als ze hem al vinden - dan ook een taakstrafje? arme eigenaar, wat een ramp
Cookie-instellingen beheren