Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in gestolen bestelbus gearresteerd

Toegevoegd: 28-11-2014, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 27-jarige man uit Zeist is op de Nobelweg in Goes opgepakt omdat hij rond reed in een gestolen bestelbus met gestolen kentekenplaten afkomstig van een ander voertuig. In de bus lagen ook nog diverse inbrekerswerktuigen.

Agenten hielden de man in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.55 uur aan op een parkeerterrein aan de Nobelweg op aanwijzen van beveiligingsmedewerkers. Die hadden gezien dat een inzittende van het busje bij een fietshandel in dezelfde straat vermoedelijk had proberen in te breken. De politie had kort daarvoor hier dan ook een melding van ontvangen.

De aangehouden verdachte zat op dat moment vermoedelijk in het busje. Agenten troffen bij die fietshandel inderdaad braaksporen aan. Een tweede verdachte is echter niet aangetroffen. De 27-jarige man is ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren