Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Witte voetjesactie in Middelburg

Toegevoegd: 28-11-2014, 19.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond vijftien 'witte voetjes' achtergelaten in woningen in de Middelburgse wijk Griffioen. Agenten controleerden of er makkelijk in te breken was bij huizen en lieten een uitgeprinte voetafdruk achter als dit het geval was.

De politie controleerde in samenwerking met de gemeente en wijkbewoners 75 woningen. De meeste inwoners bleken goed voorbereid op een eventuele inbraak, maar bij een aantal huizen was dat juist niet het geval.

Bij vier woningen stonden ramen op de begane grond open. Drie garagedeuren waren niet afgesloten. Bij drie huizen was de schuurdeur niet op slot en stonden er kostbare fietsen in de schuur. Een schuifdeur van een woning was niet op slot. Verder viel het de politie op dat in meerdere tuinen ladders lagen, waarmee inbrekers gemakkelijk binnen kunnen komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren