Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Werkstraf geëist voor veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 28-11-2014, 20.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 51-jarige Souburger J. van A. hoorde vrijdag een voorwaardelijke rijontzegging van twee jaar en een werkstraf van 160 uur tegen zich eisen. De Souburger zou volgens het Openbaar Ministerie in Middelburg door een rood verkeerslicht zijn gereden en een verkeersongeval hebben veroorzaakt.

Het ongeval gebeurde op 2 juli 2012 op de A58 waar het verkeer linksaf de Veerhavenweg en rechtsaf de Bermweg in Oost-Souburg in kan. De Souburger reed linksaf de Veerhavenweg in en kwam in botsing met een motorrijder net van de spoorwegovergang afkwam en volgens Van A. wel heel erg hard reed.

Volgens de officier van justitie maakte het helemaal niets uit hoe hard de motorrijder had gereden, omdat Van A. voorrang had moeten verlenen. De uitspraak is op 12 december.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (29-11-2014 om 11:53)
Werkstraf? Dus werken wordt tegenwoordig als straf gezien?
edwin (28-11-2014 om 20:33)
hij had dus beter die motorrijder dood kunnen rijden want eerder deze week kreeg een pool 120 uur taakstraf wegens het doodrijden van een kind en zijn opa en oma.Hoe inconsequent is de nederlandse rechtspraak
Cookie-instellingen beheren