Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 185 km

Ouders vast voor neersteken zedenverdachte

Toegevoegd: 28-11-2014, 20.16 uur
Door: Omroep Zeeland

KRUININGEN - Een 36-jarige inwoner van Kruiningen die verdacht wordt van een zedenmisdrijf blijkt afgelopen maandag te zijn neergestoken. De verdachten zijn een 32-jarige man en 29-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Het zijn de ouders van een meisje dat beweert lastig te zijn gevallen door de verdachte. 

Na de melding van hun dochter zouden de verdachten verhaal zijn gaan halen bij de 36-jarige man. De zedenverdachte werd vervolgens in elkaar geslagen en meerdere keren gestoken met een mes. De inwoner van Kruiningen is niet in levensgevaar geweest.

De woensdag erop hebben de ouders zich gemeld op het politiebureau in Kruiningen. Ze zitten twee weken in voorarrest. Het duo wordt zware mishandeling ten laste gelegd.

De 36-jarige man heeft Kruiningen op eigen beweging verlaten. Een gemeentemedewerker heeft hem overtuigd langere tijd weg te blijven. Tegen de man loopt een onderzoek omdat hij twee kinderen misbruikt zou hebben. In september werd hij opgepakt door de politie Op sociale media ontstond eerder deze week onrust over zijn aanwezigheid in Kruiningen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rene de vos (29-11-2014 om 15:53)
en ik sta weer verbaasd te kijken van de reactie van sommige mensen die mafkees is in september al een keer bezig geweest met deze praktijken en loopt nog steeds vrij rond dus rechtssysteem klopt voor geen meter .
Toon (29-11-2014 om 15:01)
Vrij jonge ouders, dus een erg jong kind. Getekend voor het leven. Hulde aan de ouders. Zou het ook gedaan hebben. Het schijnt een ziekte te zijn. Ziektes moet je genezen. Zulke smerige lieden genees je met elke dag veel slaag te geven. Kost de gemeenschap geen geld. Kunnen de "dames/heren" rechters in hun ivoren torentje blijven, want die snappen het pas als het hun kind betreft. Geen verwijt aan de Politie, die zijn met handen en voeten gebonden. Die hebben het heus niet leuk gevonden om die ouders aan te houden. In hun hart staan die echt wel achter die ouders, maar ze staan in dienst van de wet en kunnen niet anders.
myriam (29-11-2014 om 14:33)
Sterkte ouders! Uw boodschap is geweest: jij bezorgt mijn kind niet voor de rest van haar leven een trauma. Mijn mes had lager doel getroffen. Mijn hart gaat naar u uit!
BPH (29-11-2014 om 13:32)
Sterkte ouders!! Ik zou het ook gedaan hebben......
sonja (29-11-2014 om 13:19)
ze sluiten de verkeerde op!! je mag eigenlijk niet voor eigen rechter spelen, maar ze moeten met hun fikken van andermans kinderen afblijven. Als je hoort dat het je eigen dochter betreft, ben je ook in staat om diegene iets aan te doen.
pol (29-11-2014 om 12:53)
Als de man verdacht is waarom zit hij dan niet vast? Ik snap geen zak meer van het Nederlands rechtssysteem!
Cookie-instellingen beheren