Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ouders vast voor neersteken zedenverdachte

Toegevoegd: 28-11-2014, 20.16 uur
Door: Omroep Zeeland

KRUININGEN - Een 36-jarige inwoner van Kruiningen die verdacht wordt van een zedenmisdrijf blijkt afgelopen maandag te zijn neergestoken. De verdachten zijn een 32-jarige man en 29-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Het zijn de ouders van een meisje dat beweert lastig te zijn gevallen door de verdachte. 

Na de melding van hun dochter zouden de verdachten verhaal zijn gaan halen bij de 36-jarige man. De zedenverdachte werd vervolgens in elkaar geslagen en meerdere keren gestoken met een mes. De inwoner van Kruiningen is niet in levensgevaar geweest.

De woensdag erop hebben de ouders zich gemeld op het politiebureau in Kruiningen. Ze zitten twee weken in voorarrest. Het duo wordt zware mishandeling ten laste gelegd.

De 36-jarige man heeft Kruiningen op eigen beweging verlaten. Een gemeentemedewerker heeft hem overtuigd langere tijd weg te blijven. Tegen de man loopt een onderzoek omdat hij twee kinderen misbruikt zou hebben. In september werd hij opgepakt door de politie Op sociale media ontstond eerder deze week onrust over zijn aanwezigheid in Kruiningen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (12-2-2015 om 08:09)
Geweldig ouders. Welke ouders zouden dat niet doen. Ook nu blijkt maar weer de dader komt er beter van af als de slachtoffers.
luna (3-12-2014 om 19:19)
het is belachelijk dat de ouders vast zitten iedere vader of moeder zou het zelfde doen .ik hoop dat ze snel vrij zijn en hun dochter kan steunen dat zal ze hard nodig hebben door dat achterlijke systeem hier moet ze het zonder haar ouders doen .
No Gun No Glory (3-12-2014 om 18:03)
De straffen hier zijn te laf. Als ik een kind had - die slachtoffer is geweest, dan zal ik de ene "verdachte'' als parasiet elimineren.
eigen lichaam eigen rechter (2-12-2014 om 21:39)
Dat komt omdat justitie eigenlijk een criminele organisatie is een wolf in schaapskleren!!!! Een bordeel onder de naam bureau jeugdzorg!!!! Herinneren jullie nog meneer Joris Demmink ????? ???? Hoofdofficier van justitie.!!!??? Jullie mensen moeten wakker worden!! de overheid is ons aan het leeg plunderen en kleden ons helemaal uit van onze rechten. Voorbeeld 1: je mag in je eigen huis niet verdedigen tegen een inbreken hooguit een kopje thee aanbieden en de kluis aanwijzen Voorbeeld 2: Je mag geen wapenvergunning hebben zodat je adequaat leert om gaan met een vuurwapen om je zelf te verdedigen en om de dader(s) uit te schakelen zonder ze daarbij te doden. Voorbeeld 3: je mag een agent nooit tegenspreken alleen portemonnee en vlug!
marian (2-12-2014 om 10:12)
Tja het is natuurlijk niet goed om eigen rechter te spelen maar ik begrijp het wel. Overheid en justitie hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat straffen in Nederland dermate laag zijn dat mensen daar behoorlijk gefrustreerd door raken, het is bijna zover dat je voor een verkeersovertreding harder en strenger gestraft wordt dat voor een vergrijp als dit en ik denk niet dat dát ooit de bedoeling van het strafrecht geweest is. Dus overheid, rechters en andere bewindvoerders zorg er eens voor dat jullie je zaken op orde krijgen en dat straffen weer in verhouding met het misdrijf komen te staan.
k (1-12-2014 om 19:47)
wat is nederland toch een dom aso landje aan het worden, ik lees dat de man verdachte is en eerder ook verdachte was maar vrijgesproken is het is dus zomaar goed mogelijk dat hij onschuldig is. de ouders van het meisje opgepakt voor wat in mijn ogen poging doodslag is waarvoor 2weken een wel erg milde straf is, het meisje beland waarschijnlijk bij jeugdzorg compleet verdwaald doordat ze van ouders geleerd heeft dat het heel normaal is iemand in elkaar te slaan/steken wat een geweldig voorbeeld voor het kind. de verdachte die meschien onschuldig is(als er bewijs was zouden ze hem wel oppakken) word mishandeld neergestoken en weggepest door volwassenen?? tereur in eigen land door A so S taat.
Cookie-instellingen beheren