Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaan hun slag bij vier woninginbraken

Toegevoegd: 29-11-2014, 13.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Van vrijdag tot zaterdag is in vier woningen in de provincie ingebroken. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Vrijdag werd een woninginbraak gemeld in de Maria van Vlaanderenstraat in Tholen. Er werd tussen 18.15 en 20.45 uur een deur opengebroken. Vrijdagavond werd in een woning aan de Kapucijnenweg in Rilland door de bewoners een inbraak ontdekt. De dader(s) hebben tussen 16.50 en 01.00 uur de woning opengebroken. Ook in Kruiningen ontdekten de bewoners van een huis aan de Rijsweg vrijdagavond bij thuiskomst dat er tussen 17.45 en 23.30 uur een raam was opengebroken. In Krabbendijke werd diezelfde avond een poging woninginbraak gemeld door bewoners aan de Rondsel. Inbrekers lukten het niet om in de woning te komen, wel om de schuur open te breken. Bij deze woninginbraken zijn onder andere weggenomen: computer, sieraden en geld.

De politie vraagt mensen die de
laatste dagen iets bijzonders hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via telefoonnummer 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Anneke (30-11-2014 om 18:25)
Voetjes worden gelegd in en rondom woningen waarbij er sprake is van enige nalatendheid of onoplettendheid van de bewoners. Denk hierbij aan het niet afsluiten van de woning. In deze zaken is er sprake van braak... de woningen waren kennelijk afgesloten. Hoe moet de politie dan voetjes leggen? De boel ook openbreken?!
Anneke (29-11-2014 om 16:14)
Jammer dat de politie daar nog geen voetjes had achtergelaten....nu is t te laat
patje (29-11-2014 om 14:59)
inbrekers jullie moeten eens beseffen dat eerlijkheid het langst duurt, en dat je er niks mee opschiet.vroeg of laat word je opgepakt en zit je met de feestdagen binnen!
Cookie-instellingen beheren