Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeen met geprepareerde tassen in Goes

Toegevoegd: 29-11-2014, 13.23 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Vrijdagmiddag is aan de Sint Adriaanstraat in Goes een 24-jarige Roemeen aangehouden. Hij liep in het winkelcentrum met een geprepareerde tas rond.

Winkeliers uit Goes waarschuwden elkaar rond 15.00 uur via een Whatsapp voor twee potentiële winkeldieven. De wijkagent verspreidde het bericht onder haar collega's, die op zoek gingen naar het tweetal. Agenten troffen één van hen korte tijd later aan met in zijn bezit twee geprepareerde tassen. De tweede persoon werd na een zoektocht niet meer gevonden.

Het bezit van een dergelijke tas is strafbaar en staat in de Algemene Politieverordening van de gemeente. De verdachte kreeg van het openbaar ministerie een boete opgelegd van 150 euro. De tassen zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (1-12-2014 om 19:38)
Het spreekwoord is al oud maar het geld niet voor die lui verbeter de wereld maar begin bij je zelf, hoe bestaat het dat dat ongedierte hier rond loopt en wie weet misschien nog op onze kosten, ze moeten 150 euro betalen en wat is de straf nu met een joden fooi lopen ze weer lachend buiten en bespreken de volgende inbraak.
kees (29-11-2014 om 21:49)
Moedeloos wordt je hiervan!!
John (29-11-2014 om 21:10)
Tja €150,- voor georganiseerde diefstal op een schaal waarvan wij volgens mij nog niet de helft weten….. en dan €370,- voor parkeren met een invalidenkaart waarvan de datum wat slecht leesbaar is zie ik net in een berichtje op Facebook. Wat is het toch mooi geregeld in Nederland. De Roemeense bezoekers mogen van mij uiteraard met de grootst mogelijk spoed uit vertrekken richting thuisland, maar dat zal natuurlijk niet gebeuren. Morgen dus gewoon weer op pad met mooie nieuwe geprepareerde tassen om weer lekker hard werkende mensen te beroven.....
Edel (29-11-2014 om 17:57)
buit van de diefstal over gebracht naar de auto, 2e verdachte weg er mee boete betaald uit de opbrengst van de diefstal. dus wie lacht hier het hartst. die winkeliers hadden beter de persoon in kwestie een flink pak slaag gegeven achter gesloten deuren.
Joop (29-11-2014 om 17:09)
Zijn we goed mee met die open grenzen, incl het tuig wat er vandaan komt.
AD. (29-11-2014 om 16:35)
Waarschijnlijkl hebben ze op deze mannier al voor duizenden euro,s gestolen dusa is €150.- boete niet veel en gaan die twee weer rustig verder in een andere plaats.
Cookie-instellingen beheren