Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker ingerekend dankzij snelle 112 melding

Toegevoegd: 29-11-2014, 17.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 29-jarige inwoner van Zeist is vrijdagavond in Middelburg aangehouden na een inbraakmelding. Bij de inbraak waren meer personen betrokken. Wij willen die graag opsporen. Wellicht kunt u ons helpen.

Een oplettende getuige zag rond 19.30 uur dat er vermoedelijk door meerdere inbrekers werd ingebroken in een woning aan de Noordbolwerk. Hij belde direct 112 om de verdachte situatie door te geven. Meerdere eenheden van de politie gingen op de melding af.

In de directe omgeving liepen agenten de Zeisternaar tegen het lijf. Hij kon gelijk worden ingerekend. De man droeg een aantal inbrekerswerktuigen met zich mee. Een zoektocht naar de mogelijke andere daders leverde niets op. Later bleek dat er geprobeerd was om in te breken in een woning aan de Nagtglasstraat. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en in verzekering gesteld.

De politie is nog op zoek naar meer verdachten in deze zaak.  Mensen die meer weten kunnen bellen via 0900-8844. Anoniem kan dit op 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (2-12-2014 om 13:53)
Er mag toch alleen 112 worden gebeld als er sprake is van levensgevaar?
wim (1-12-2014 om 19:27)
Buiten gewone reactie van de persoon die het zag, zon persoon moest hier voor wat krijgen als beloning en wat moet die vent hier komen doen uit Zeist om hier in te breken en dat al in begin van de avond, laat hem maar tien jaar de gevangenis schoonhouden,
nn (29-11-2014 om 19:24)
Goed werk van de persoon. Gelukkig in de cel beland ,nu de anderen nog vinden.
Cookie-instellingen beheren