Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Groot onderzoek dodelijke schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2014, 10.44 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie is een groot onderzoek gestart naar aanleiding van de dodelijke schietpartij afgelopen nacht in Terneuzen.

In de Brouwerijstraat overleed een man aan de gevolgen van de schietpartij. In de Walstraat werd een lichtgewonde 27-jarige man uit Terneuzen aangetroffen. De politie heeft de omgeving ruim afgezet is begonnen met een sporenonderzoek.

Over de aanleiding van de schietpartij is nog niets bekend evenals de identiteit van het dodelijke slachtoffer.

Zie ook:
- Dode bij schietpartij Terneuzen (30-11-2014)

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peggy (1-12-2014 om 17:59)
lieve gideon,wie had kunnen denken dat dit jou zou overkomen ,ken je nog van spui [ voetbal].rust zacht lieve gideon. een voetbalmoeder
Anoniem (1-12-2014 om 13:24)
Eddy, jij gaat lopen zeuren over geld terwijl hier iemand vermoord wordt, hou op hoor!
anoniem (30-11-2014 om 21:14)
RIP Gidi rust in vrede veel sterke aan de vrienden en familie
terneuzenaar (30-11-2014 om 19:41)
De zoveelste schietpartij, De zoveelste dode.. Veiligheidsdiensten in Terneuzen(Politie,gemeente,justitie etc) Weten meer dan dat ze zeggen!!, doen als of hun neus bloed. Jammer dat het zo gelopen is en de vraag is hoe lang moeten we dit nog tolereren. Het is makkelijk hier in Terneuzen mensen tegen elkaar op te zetten en verwarring te veroorzaken. Zoveel verdriet, en zoveel verwarring..... De zoveelste slachtoffer van het falend (corruptie) beleid in een bescheiden (afgebrokkelde) stad als Terneuzen.
anoniem (30-11-2014 om 19:31)
De politie zou eens steekproef gewijs heel terneuzen dicht moeten gooien en iedereen door een metaal detector en langs drugs honden laten lopen zal heel wat oplossen. Nu word er vast weer zonde van gemaakt maar zal er zelf wel naar hebben gevraagd
nancy (30-11-2014 om 19:24)
Zo eddy beetje respect mag wel hoor.
Cookie-instellingen beheren