Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder fors in de fout

Toegevoegd: 30-11-2014, 18.38 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - Een 20-jarige inwoner van Stavenisse kan binnenkort een forse verkeersboete in zijn brievenbus verwachten omdat  hij zaterdagavond werd betrapt op grove verkeersovertredingen.

Surveillerende agenten werden rond 23.30 uur op de Molendijk in Yerseke met hoge door hem ingehaald. Daarbij reed hij over een doorgetrokken streep. Op de A58 trapte hij opnieuw het gaspedaal fors in en reed ruim boven de 160 kilometer per uur. Ook op de Oude Rijksweg en de Oesterdam richting Tholen overtrad hij fors de snelheidslimiet.

Op de Speelmansplaten haalde hij een andere weggebruiker in over het verdrijvingsvlak. Agenten vonden het niet langer verantwoord om hem te volgen en zijn rustig naar zijn woonadres gereden. Daar kreeg de beginnend bestuurder een proces verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (1-12-2014 om 18:07)
ruim boven de 160 km per uur en dan laten ze hem doorrijden??? om netjes bij hem thuis(zodat zn auto voor de deur geparkeerd staat) een paar boetes te geven waarom snap ik daar niks van??? of was de politie auto te traag om hem te laten stoppen?? en ter plekke zijn rijbewijs in te vorderen voor art 5 want rij je zo hard breng je het andere verkeer in gevaar. mijn rijbewijs werd ooit ingevorded terwijl ik in de tuin stond te werken dus niet reed en ook niet in de auto zat en dus zeker niet te hard gereden had. daarom zal ik een agent nooit begrijpen!!
Toon (1-12-2014 om 14:09)
In dit geval voor elke overtreding een proces-verbaal opmaken en als "beloning" voor dit idiote weggedrag op grond van artikel 130 Wegenverkeerswet het rijbewijs innemen en derhalve een onderzoek laten instellen of deze persoon wel geschikt is om als bestuurder aan het verkeer deel te nemen. Dit wordt ook wel genoemd: ongeschikt/onbekwaam. Krijgt pas het rijbewijs terug als het onderzoek voor hem positief is uitgevallen EN: niet rijden tot het onderzoek is afgerond. Geen pardon voor dergelijke lieden. Die leren pas als het echt pijn doet.
Vlissinger (1-12-2014 om 12:59)
Als een debiel rijden van Kruiningen tot de speelmansplaten? wat zijn dat voor agenten? iemand een kleine 30 kilometer roekeloos z'n gang laten gaan, onverantwoord..
Michelle (1-12-2014 om 10:44)
Meteen rijbewijs innemen voor een jaar of vijf. Daarna op nieuw examen laten doen!!!
Marja (1-12-2014 om 08:59)
Proces verbaal? Gelijk afpakken dat rijbewijs en eerst maar eens een paar verplichte cursusjes volgen.
Peter (30-11-2014 om 21:41)
Waarschijnlijk haast om voor middernacht/zondag thuis te zijn.
Cookie-instellingen beheren