Middelbrand in bedrijfspand Goes blijkt loos alarm

Toegevoegd: 12-04-2006, 22.24 uur

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - De brandweer is vanavond uitgerukt voor een brandmelding in een bedrijfspand in Goes. Het bleek te gaan om een loze melding.

Rond tien voor half tien werd bij de alarmcentrale gemeld dat er rook zichtbaar was vanuit het pand van Timesavers International aan de Fruitlaan. Daarop werden direct de tankautospuit 4739 en de ladderwagen 4750 van de brandweer in Goes ter plaatse gestuurd.

Omdat de medewerkers van de alarmcentrale de situatie ernstig inschatten, werd kort daarop al door de centralisten "middelbrand" gegeven. Dat resulteerde in een alarmering voor de tankautospuit 4741, eveneens van de post aan de Oranjeweg in Goes.

Ter plaatse bleek alles mee te vallen: de melder had stoom van het naastgelegen bedrijf Carels aangezien voor rook uit het pand van Timesavers. Binnen korte tijd kon de brandweer weer inrukken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750