Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Dode schietpartij 23-jarige man

Toegevoegd: 01-12-2014, 17.05 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die dit weekeinde om het leven kwam bij een schietpartij in het centrum van Terneuzen is een 23-jarige man uit Terneuzen. Dat meldt de politie.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.20 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er werd geschoten in de omgeving van de Markt. De politie ging ter plaatse en trof in de Walstraat een lichtgewonde 27-jarige man uit Terneuzen aan.

In de Brouwerijstraat werd een zwaargewonde aangetroffen. Behandeling door ambulancepersoneel mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie kon maandagmiddag pas zijn identiteit naar buiten brengen. Familieleden van de man waren eerder al geïnformeerd.

De politie heeft zondag lange tijd onderzoek gedaan op de plaats delict. Het onderzoek naar de toedracht van de schietpartij loopt nog.


Zie ook:
Groot onderzoek dodelijke schietpartij Terneuzen   (30-11-2014)
- Dode bij schietpartij Terneuzen   (30-11-2014)
- Sporenonderzoek schietpartij afgerond (30-11-2014)

Zie ook:

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anne (1-12-2014 om 18:16)
Kippenvel als ik aan je denk. Nooit gedacht dat jou dit zou overkomen. Een groot verlies voor familie en vrienden. Lieve gidi rust zacht.
Cookie-instellingen beheren