Zwaargewonde uit woning getakeld

Toegevoegd: 03-12-2014, 00.14 uur

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer heeft dinsdagavond een zwaargewonde uit een woning in Vlissingen getakeld.

Even voor 22.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Bloemenlaan. Twee ambulance, een hoogwerker en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter is niet meer ingezet, wel is de arts van het mobiele medische team met een auto ter plaatse gekomen.

Rond 23.40 uur kon het slachtoffer uit de woning worden getakeld waarna deze met spoed is overgebracht naar een ziekenhuis. Over de toestand van de gewonde is niks bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jos (3-12-2014 om 11:51)
@Pieter, Ik denk uit Rotterdam want het slachtoffer werd pas tegen 24h uit het huis gehaald dus tijd zat om met een auto hiernaar toe te komen...... Het vreemde was wel dat ik er rond 22h net langst liep met m'n honden en alleen die vrouw haar zoontje buiten zag staan in z'n hemd en broek......... Niks gemerkt voor de rest.....
Pieter (3-12-2014 om 01:45)
Waar komt de auto vandaan van het MMT , komt deze uit het dichtbijzijnde ziekenhuis ? Of zijn er in Zeeland ook MMT's posten