Mislukte overval in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 03-12-2014, 12.08 uur

De overvaller vluchtte na de mislukte overval richting de Nederstraat.
De overvaller vluchtte na de mislukte overval richting de Nederstraat.
1
© Foto: Politie Zeeland
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op vrijdag 8 augustus rond 17.10 uur vond er een mislukte overval plaats bij het Texaco tankstation de Punt aan de Rotterdamse Kaai in de binnenstad van Middelburg. De politie is nog steeds op zoek naar de dader. De zaak kwam dinsdagavond aan bod in het programma Opsporing Verzocht.

De overvaller haalde die vrijdag aan het einde van de middag bij binnenkomst van het tankstation een groot vleesmes uit zijn Lidl-tas en zei tegen de 24-jarige medewerker dat de tas gevuld moest worden. Die vertelde hem dat hij de kassa niet kon openmaken, waarop de overvaller het opgaf en wegliep in de richting van de Nederstraat.

Volgens de pompbediende was de man licht getint en mogelijk Turks of Marokkaans. Hij was ergens tussen de 18 en 30 jaar oud, ruim 1.80 meter lang en vrij slank. Zijn vest met groene vlakken was opvallend en zijn petje was van het energiedrankje Monster Energy.

Wie is er op vrijdag 8 augustus rond 17.10 uur getuige geweest van de mislukte overval bij Texaco tankstation de Punt aan de Rotterdamse Kaai in de binnenstad van Middelburg? Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?Wie heeft hem op zijn vlucht gezien?

Mensen die mogelijk een antwoord hebben op bovenstaande vragen kunnen contact opnemen met de politie eenheid Zeeland/West-Brabant via 0800-6070. Mensen die liever anoniem hun verhaal willen doen kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Zie ook:
- Poging overval tankstation MiddelburgReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (3-12-2014 om 15:41)
Laten we hopen dat deze laffe aso snel gepakt wordt.