Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Schade in woning IJzendijke na brand

Toegevoegd: 03-12-2014, 21.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - In een woning aan de Watervlietseweg bij IJzendijke heeft woensdagavond een brand gewoed. De melding van de brand kwam rond 19.00 uur binnen en om 19.35 uur werd het sein brand meester gegeven.

De Veiligheidsregio Zeeland meldt dat de bewoners van het pand ongedeerd zijn. Het huis heeft forse rook- en roetschade opgelopen door de brand. De brandweer heeft twee wagens en een hoogwerker ingezet. De brand heeft tussen de verdiepingsvloer gewoed. Het plafond van de woonkamer op de begane grond is deels gesloopt om de brand te kunnen blussen.

In verband met de rook- en roetschade zullen bewoners in ieder geval de komende nacht bij familie slapen. Stichting Salvage is ingezet voor assistentie aan de bewoners.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren