Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 04-12-2014, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 29-jarige inwoner van Roosendaal is woensdagavond in Goes aangehouden, nadat hij betrokken was bij een eenzijdige verkeersongeval. Hij zat met drank op achter het stuur.

De aanrijding vond plaats op de Rijksweg A58 in de rijrichting Hoogerheide. Rond 23.00 uur verloor hij de macht over het stuur van zijn auto, nadat hij had geprobeerd zijn mobiele telefoon te pakken. Met zijn auto had hij de middengeleider en zijgeleider enkele keren geraakt. Hij raakte niet gewond.

Een blaastest op straat leverde de verdenking op van rijden onder invloed. Op het bureau blies hij een waarde van 650 ug/l op het ademanalyseapparaat. De wettelijke limiet bedraagt 220 ug/l. Zijn rijbewijs is ingenomen en wordt samen met het proces verbaal opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
no justice ! no peace ! (4-12-2014 om 15:58)
Opsluiyten tot hij alle schade en kosten van zijn bajusverblijf heeft afbetaald.
Cookie-instellingen beheren